Over Ons

Wie is Youpost?

Youpost is een ervaren koeriersbedrijf uit Oosterhout.
Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van documenten en goederen voor bedrijven en particulieren.
Als koeriersbedrijf zijn we actief in Nederland, maar ook binnen Europa. Wij onderscheiden ons van andere koeriersbedrijven door onze snelle en professionele koeriersdiensten, maar ook door het toepassen van scherpe en concurrerende tarieven, alsook milieuvriendelijker vervoer.

 

Sneltransport? Youpost is al onderweg

 

Wilt u goederen of documenten laten vervoeren in de regio Midden-Brabant? Heeft u een koeriersbedrijf nodig voor een spoedlevering binnen Nederland of ver daarbuiten?
Wij voeren al uw transport wensen snel, accuraat en professioneel uit. Youpost heeft de beschikking over een fijn team van goed opgeleide, ervaren en betrouwbare chauffeurs.

Youpost hecht waarde aan het milieu. Daarom maken wij binnen ons koeriersbedrijf gebruik  van bakwagens die minder schadelijke uitstoot produceren. Dat draagt bij aan een betere leefomgeving, maar voorziet u ook van scherpe tarieven. Gemiddeld besparen onze wagens in vergelijking met andere transportmethodes, 3 kilo CO2-uitstoot.

Al onze transporten zijn verzekerd. Ons team van ervaren en goed opgeleide chauffeurs, levert uw goederen en documenten veilig en zorgeloos af op de plaats van bestemming.

Ook voor haven transport en havendiensten staat koeriersbedrijf Youpost voor u klaar. Wij voorzien u van het juiste transport wanneer u uw goederen laat opslaan in een loods. Bijvoorbeeld wanneer u een container zending uit China verwacht dat moet worden afgeleverd bij uw bedrijf. Wij dragen zorg voor een snelle en voordelige afhandeling.

Wat onze klanten zeggen

“Youpost is een goed en eerlijk bedrijf. Ze zorgen niet alleen voor een snelle levering, maar produceren ook minder CO2-uitstoot door gebruik te maken van innovatief transport”.

“Ik heb mijn koeriersbedrijf voor het laten ophalen en transporteren van goederen gevonden. Deze moeten vanuit de haven worden opgeslagen in een loods en vervolgens worden vervoerd naar de plaats van bestemming. Super snel, meedenkend en voordelig!”

 

“Ik had snel een extra koeriersdienst nodig voor een spoedlevering tijdens drukke dagen. Youpost was direct beschikbaar en dacht mee. De zending werd netjes bezorgd. Top!”