Over Ons

Over Youpost

Youpost Koeriersbedrijf uit Oosterhout is een koeriersbedrijf dat zich toelegt op het vervoeren van documenten en goederen voor bedrijven en particulieren, onze snelle en zorgvuldige koeriersdiensten geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor het buitenland.

Voor een opdracht in de regio Midden-Brabant, Nederland of een levering ver buiten Nederland.

Snelle service

Voor een opdracht in de regio Midden-Brabant, Nederland of een levering ver buiten Nederland. Dankzij onze gespecialiseerde chauffeurs kunnen wij al uw transportwensen zeer snel en correct uitvoeren.
Het milieu is belangrijk en wij vinden het ook belangrijk dat wij brandstof zuinige wagens in bedrijf stellen. Zo besparen wij en jij uiteindelijk kosten. Het belangrijkste is natuurlijk het milieu, want zonder groene uitstraling is en milieu besparende transport methodes wordt het milieu steeds meer vervuild. Gemiddeld besparen onze auto’s 3kg co2 uitsoot in vergelijking met normale transport methodes.
Het transport is verzekerd en wij hebben gecertificieerd personeel in dienst en wij maken het mogelijk jou levering zo veilig mogelijk en zonder gedoe af te leveren.
Wij kunnen transport regelen als u uw goederen in een loods laat opslaan. Bijvoorbeeld iets uit China moet voor uw bedrijf worden geleverd. Dan kan je bij eens snel terecht voor een snelle afhandeling en transparante kosten over het vervoer.

REACTIES

Goed en eerlijk bedrijf, levert groen en innovatief mee aan een duurzamer milieu. Daarnaast een hele snelle levering.
PINK ICT

Wow, echt een geweldig snelle levering. Deze partij had gevonden om mijn goederen uit de loods te halen en te transporteren top !
Robin De Graaf

In nood dit bedrijf op gebeld over een spoed levering tijdens drukke dagen. Netjes alles afgeleverd en bezorgt. Super gedaan !
Pakketdienst