Sneltransport

Opdrachten worden direct uitgevoerd en rechtstreeks bij uw klant afgeleverd. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Na aflevering van de opdracht wordt telefonisch contact met u opgenomen, zodat u weet dat uw opdracht goed en op tijd is uitgevoerd.

Pakket-en Postservice

Naast onze pakketservice, kunt u bij ons ook terecht voor het halen en brengen van partijen post van en naar een postkantoor bij u in de buurt. Tussen 16.30 en 17.30 uur halen wij uw post op en zorgen we ervoor dat deze dezelfde dag nog voor 18.00 uur wordt afgeleverd bij het postkantoor.

Opslag

Als u goederen heeft die u voor korte of lange periode opgeslagen wilt hebben, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om uw voorraden te beheren en de inkomende en uitgaande goederen te verpakken en te verzenden.

Contractwerk

Indien u voor langere periode op gezette tijden goederen vervoerd wilt hebben of behoefte heeft aan opslag is het aan te bevelen hiervoor een overeenkomst af te sluiten tegen een aantrekkelijke tarief.

Bevestiging van aflevering

Na aflevering van uw opdracht bij uw klant wordt telefonisch, of indien gewenst per sms contact met u opgenomen. Per post ontvangt u een door uw klant getekende vervoersopdracht (ontvangstbevestiging).